Στο κέντρο λογοθεραπείας μας που βρίσκεται στη Χαριλάου, πλαταιών 48, παρέχουμε υπηρεσίες λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες με δυσκολίες λόγου- ομιλίας- επικοινωνίας και μαθησιακές δυσκολίες, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις και μέσα.

Φροντίζουμε πάντα να εξατομικεύουμε το θεραπευτικό πρόγραμμα ανάλογα με τις δυσκολίες και τις ανάγκες που παρουσιάζει το κάθε άτομο και να κάνουμε τη θεραπευτική διαδικασία ευχάριστη. Ακόμη, σε περιπτώσεις που κρίνεται χρήσιμο, η εφαρμογή του θεραπευτικού προγράμματος πραγματοποιείται και σε εναλλακτικά πλαίσια (σχολείο, σπίτι κ.α.) όπου το άτομο δραστηριοποιείται.

διαταραχές

Σε θεραπείες παιδιών με δυσκολίες σημαντικό για εμάς αποτελεί η τακτική επικοινωνία με τους γονείς με σκοπό την ενημέρωση της θεραπευτικής πορείας αλλά και της συμβουλευτικής καθοδήγησης τους. Ακόμη, επικοινωνούμε με φορείς όπως το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των παιδιών μας με στόχο την σφαιρική αντιμετώπιση των δυσκολιών τους.

keimeno 23b

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στα τηλ. 2311 262 789 & 6976453528 ή ηλεκτρονικά στέλνοντας μας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση elenilogotherapy@outlook.com ή μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας στην διεύθυνση: Πλαταιών 48 Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Close Menu